Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Temperaturat maksimale (Mk)

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 261
DobëtMirë 

Temperaturat përfundimtare maksimale të matura të ajrit:

Vlerat e matura
 
Nga rrjeti matës
 
Sqarim
Temperatura maksimale e ajrit është temperatura më e lartë që është shënuar në termometër maksimale. Referohet kohë 24 orë. edhe atë sipas kohës lokale prej orës 19 (18 UTC) ( pas orës lokale) herët në mbrëmje një ditë më parë deri orën 19 (18 UTC) në ditën e sotshme.

Të dhënat janë të matur në rrjetin e vendeve të matjes të DHP që kanë program sinoptik per punë. Ky program përfshin monitorim të vazhdueshëm dhe procedurat e matjes çdo 3 orë dhe raportet për rezultatet janë bërë dhe dërgohen në DHP në dhjetë minutat e fundit të mandatit. Kushtet janë të përcaktuara në rregullat e OBM, gjegjësisht duke filluar nga 00:00 UTC (shënuar zonën e parë që fillon nga meridiani Greenwich dhe diku është regjistruar si GMT). Koha lokale këtu është Koha e Evropës Qendrore CET = UTC + 1, me korrigjimin për të kursyer kohë të ditës (1 orë në verë).

 
 

 

 

google earth Ndiqni në Google Earth

 

{mosmap kml='http://217.16.74.182/images/stories/art/prognoza/denestmax000100mk.kml'}

 

Për të kaluar në 3D zgjedheni mundësinë "Earth" (më lart, në anën e djatht të hartës). Pastaj mbajeni poshtë "Ctrl", ose "Shift" dhe terhiqeni mbi hartë. Nëse prerja në 3D nuk punon, instaloni plugin shtesë Google Earth i cili është projektuar veçanërisht për shfletuesin tuaj.

 

Ripërtëritja e materialeve është e përditshme,reth dy orëve pas matjeve përfundimtare ( në orët e hershme të mbrëmjes)!

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 678 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Të dhënat aktuale - Koha aktuale - Koha në Maqedoni - Temperaturat maksimale (Mk)
Share/Save/Bookmark