Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Hidrologjia-dokumentacioni për të gjithë

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 57
DobëtMirë 

Dokumentacioni i tanishëm nga sektori për Hidrologji  dhe monitorim i gjendjes së mjedisit natyror....

Dokumentacioni për të gjithl shrytëzuesit..!

Filter file list: 
File name Size Last changed  
CEI_High_level_WS_Final_17.pdf 85.2 KB18/09/2015 09:46
 

DPHM - dokumentacioni

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 610 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Hidrologjia - Hidrologjia - dokumentet - Dokumentet në dizpozicion për të gjithë
Share/Save/Bookmark