Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Понови јавни акти и материјали на УХМР

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 21
DobëtMirë 
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Јавни акти и документи на УХМР

- Буџет на УХМР за 2018 година, тука..!
- Стратешки план на УХМР за период од 2018 – 2020 година,
тука..!
- Стратешки план на УХМР за период од 2017 – 2019 година, тука..!
- Полугодишен извештај за реализација на УХМР за период од 01.01.2017 до 31.12.2017 година, тука..!
- Полугодишен извештај за реализација на УХМР за период од 01.01.2017 до 31.06.2017 година, тука..!
- Годишен план за јавни набавки на УХМР за 2018 година, тука..!
- Ребаланс на буџет на УХМР за 2017 година, тука..!
- Завршна сметка за 2016 година за буџетска сметка 637 и приходните сметки 631 и 787.

(Сите други потребни документи се на доработка заради форматот потребен на Администраторот на ВЕБ страницата на УХМР)

Тарифник, подзаконски акти, правилник, систематизација и Закон за хидрометеоролошка дејност

- Тарифник (стр. 7) на УХМР од 2017 година, тука..!

- Подзаконски акти на УХМР до 2017 година, тука..!

- Правилник за организација на УХМР од 2015 година, тука..!

- Правилник за систематизација на работни места на УХМР од 2015 година, тука..!

- Закон за хидрометеоролошка дејност, август 2008 година, тука..!

- Закон за хидрометеоролошка дејност, април 2011 година, тука..!

- Закон за хидрометеоролошка дејност, март 2015 година, тука..!

- Закон за хидрометеоролошка дејност, септември 2015 година, тука..!

Списоци и други прегледи

- Список на раководни лица со контакт од 2017 година, тука..!
Save

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 1039 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Media qendra - Aktuale - Понови јавни акти и материјали на УХМР
Share/Save/Bookmark