Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Parashikimi për nesër

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 3924
DobëtMirë 

Parashikimi për nesër (zgjedhni nga gjuhët):

Teksti
 
Harta
 
Sqarim
Parashikimin e përgatitën ekipi i përditshëm i udhëhequr nga sinoptiqarë rrojtar. Parashikimi është përgatitur në baza ditore, por nëse është e nevojshme mund të ndryshohet një herë ose dy herë në 24 orët e ardhshme.
 
 

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 705 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Parashikimi - Parashikimi kohor - Parashikimi për nesër
Share/Save/Bookmark